Schrijf een bericht naar Paul

Bekijk de berichtjes in het gastenboek van Paul van Loon

Paul van Loon schrijft zelf geen berichten in het gastenboek.

Wil je zelf een berichtje achterlaten voor Paul van Loon? Dat kan!

Klik dan op de button hieronder


Nikita

17 augustus 2015


Hooi

ik ben un groot fen van u boekken.
ik hep un vraag.
kompt er nog un boek van
de griezelbus of un film van de griezelbus ?
(Sorry als ik iets verkeerts srijft ik hep disleksie)
vriendelijke griezelige groetjes van Nikita.Beheerder:

Er zijn nog geen plannen voor een film van de Griezelbus. Als Paul een nieuw boek schrijft, dan lees je dat het eerste op deze website smiley

Joris Rippen.

12 augustus 2015


Hey Hallo PAUL VAN LOON & DOLFJEWEERWOLFJE Over Een Poosje Is Het Vollemaan & Dan Word Ik Een Woeste WEERWOLF Zeg Maar DOLFJEWEERWOLFJE ???€???€???€En Wanneer Is Het Vollemaan? Heel Veel Groeten Van Joris Rippen????????????????????????????????????

Siege

8 augustus 2015


Beste, graag had ik geweten waar, wanneer en op welke Belgische boekenbeurs Paul van Loon een signeersessie heeft. Wij zouden voor ons zoontje graag zijn exemplaar van de sprookjessprokkelaar laten handtekenen. Groetjes.Beheerder:

Er staan geen signeersessies gepland voor Paul van Loon op Belgische boekenbeurzen momenteel. Of Paul uitgenodigd wordt voor de najaars boekenbeurs in Antwerpen is nog niet bekend. Houdt u deze website en de agenda in de gaten!smiley

Celine Mets

4 augustus 2015


Beste Paul van Loon,

Ik ben 16 jaar, groot fan en heb net de griezelbus voor de derde keer gelezen haha. Ik schrijf zelf ook een boek, en het is mede dankzij uw boeken dat ik zo'n fanatiek schrijver ben geworden! Ik heb een vraagje, want nu ik zelf een boek aan het schrijven ben begin ik me een beetje af te vragen hoe het uitgeven van een boek nu echt werkt. Ik wil daarom mijn Profielwerkstuk op school er over doen, en ik zou het echt echt echt ge-wel-dig vinden als ik daarvoor misschien een keer een interview met u zou kunnen houden. Is dat misschien mogelijk? Ik hoop het wel :)

groetjes CelineBeheerder:

Beste Celine, sorry, Paul van Loon krijgt deze vraag tientallen keren per jaar. Dat is heel begrijpelijk, maar Paulyes heeft echt de tijd niet hiervoor. Wij wensen je veel succes met je werkstuk en als schrijver!

Lea

4 augustus 2015


Frankrijk 

Ik mail om te zegen dat ik de vrag vor het nieuwe boek ken het is 147
leaBeheerder:

Wij begrijpen niet wat je bedoelt, Lea....

yrsa goossens

2 augustus 2015


Hoi DOLFJE WEERWOLFJE 
Ik had een keer een mega blunder
Ik maakte soep voor mijn moeder  en daar moest zout doorheen
Even later bracht ik het maar toen bleek ik hat er peper in gedaan 

HAHAHAHA


WROWWWWWW
 

yrsa goossens

2 augustus 2015


Hoi dolfje weerwolfje .
Ik ben net lid en wil graag een keer in de post staan.
Hoe moet dat ?
En ik vind uw blad geweldig.smileyBeheerder:

Je kunt een tekening of een foto naar het tijdschrift van Dolfje sturen. Misschien kom je er dan een keer in ( maar dat weet je nooit zeker, want er komen altijd veel inzendingen. Dus maak iets moois, of heel bijzonders.

ELLEN

2 augustus 2015


Beste Paul van Loon

Ik ben Ellen, 7 jaar oud. En  ik  ben grote fan van u boeken.Ik heb alle boeken over Dolfje Weerwolfje en de Griezelbus gelezen.Ik heb een vraag voor u.Waar vind u inspiratie voor de verhalen vandan? En het zou heel leuk zijn als ik ooit in een verhaal tegen Ellen kom smileyyes


Liefs EllenkissBeheerder:

Kijk eens bij 'Over Paul' op onze website, Ellen. Daar vind je heel veel info over Paul en zijn inspiratie. smiley

Allard Verkerk

1 augustus 2015


Paul, Zou het kunnen zijn dat jij een portret hebt gemaak in 1974? Ik heb een getekend portret van mij als baby. Getekend Paul van loon. Mijn ouders zijn gescheiden, geen contact meer met mijn moeders, mijn vader weet het niet meer. Mijn ouders hadden een kinder boerderij in Ermelo. Hans Verkerk en eliße van den berg. ben heel benieuwd. Groet allardBeheerder:

Beste Allard, wij hebben het even nagevraagd. Paul heeft nooit portretten getekend en in Ermelo is hij nooit geweest. sad

Joris Rippen.

1 augustus 2015


Hey Hallo DOLFJEWEERWOLFJE Ik Heb Een Vraagje Wie Zijn De Pennenvriend? Heel Veel Groeten Van JORISWEERWOLFJE WRAUW WROUW smileywinkcoollaughcheekysurpriseindecisiondevilyesheartbroken heartkissmailBeheerder:

????

Meer pagina's

<< Pag. 1, 2, 3, 4 ... 410 >>