Schrijf een bericht naar Paul

Bekijk de berichtjes in het gastenboek van Paul van Loon

Paul van Loon schrijft zelf geen berichten in het gastenboek.

Wil je zelf een berichtje achterlaten voor Paul van Loon? Dat kan!

Klik dan op de button hieronder


Dina Iakoubova

15 december 2014


Beste Paul,
 
Mijn naam is Dina Iakoubova en samen met vier andere collega's organiseer ik op maandag 22 december een evenement voor Stichting Jarige Job genaamd "The Candy pop-up Store".
 
Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat 61.000 kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Omdat nog niemand ervoor zorgt dat ieder kind normaal kan trakteren op school gaat Stichting Jarige Job dat doen. Stichting Jarige Job wil er zeker van zijn dat die ouders ondersteund worden die dat het meest nodig hebben en heeft daarom gekozen voor samenwerking met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren.
 
Omdat wij net als Stichting Jarige Job vinden dat deze kinderen het verdienen om hun verjaardag te vieren organiseren wij dit evenement. Tijdens het evenement zullen wij de boekjes ‘ Wat een feest’ verkopen waarvan u een van de schrijfsters bent. Daarom lijkt het ons leuk om u mee te nemen in ons evenement!
 
Graag zou ik willen vragen of u op maandag 22 december in de gelegenheid bent om maximaal een uur tijdens ons evenement aanwezig te kunnen zijn om alle bezoekers van het evenement warm te maken, aan te moedigen om te doneren aan Stichting Jarige Job door middel van snoep, een boekje te kopen of op de foto te gaan met diverse Disney figuren. Dit kan eventueel door de boekjes te signeren of een kort praatje te houden.
 
Het evenement vindt plaats op het Marktplein in Winschoten Groningen en is gekoppeld aan het Tafelhuis. Het Tafelhuis is vergelijkbaar met het populaire glazenhuis, maar nu op lokaal niveau.
 
Tijdens "The Candy pop-up Store" staan kinderen, gezinnen en studenten centraal. 
  
Omdat wij een budget van € 0,- hebben zullen wij u meenemen in alle promotie uitingen zoals: Social media, radio en een persbericht die naar diverse regionale kranten in Groningen zullen worden verstuurd.
 
Met de opbrengst van zowel het Tafelhuis- als The Candy pop-up Store zal Stichting Jarige Job diverse activiteiten verrichtten voor kinderen die het thuis niet breed hebben.
 
Evenement: The Candy pop-up Store
Locatie: Marktplein Winschoten, Groningen
Datum: maandag 22 december 2014
Tijd: 11:00 uur -16:00 uur
 
 
 
Meer informatie over Stichting Jarige Job kunt u vinden op: http://www.jarige-job.nl/?gclid=CPnJxfjNrsICFWXHtAodDi0AXQ 
 
Meer informatie over het Tafelhuis kunt u vinden op: http://www.hettafelhuis.nl/ook-in-2014-een-tafelhuis-in-winschoten/ 
 
Voor meer vragen kunt u mij altijd mailen of bellen via het nummer: 06-39611509
 
Graag hoor ik van u!
 
Met vriendelijke groet,
 
Dina Iakoubova
 Beheerder:

Helaas, dat zal niet gaan. Paul heeft al andere afspraken die dag. Heel veel succes met jullie aktie. yes

Thom

15 december 2014


Beste Paul, ik vind uw boeken geweldig. Ik wil u 4 vragen stellen.
1. Wat vind u het zelf het leukste boek?
2. Waarom draagt u een donkere bril?
3. Komt er een nieuw boek?
4. Kunt u mij een foto met handtekening sturen?Beheerder:

Paul vindt altijd zijn laatste boek het leukste. Voor de zonnebril, zie 'Over Paul' op de homepage, er komt altijd een nieuw boek.yes

Anita van Oosterom

15 december 2014


Beste Paul ,
Onze dochter Imke is 8 jaar en heeft alle boeken van Dolfje weerwolfje ,door u geschreven .
De laatste heeft ze van mijn moeder (oma) gekregen en dat is de Nachtbaan (Efteling) . Op een of andere manier is het boek verdwenen .We hebben alles afgezocht , slaapkamer op stelten gezet etc. Maar tevergeefs niets gevonden .
Ze is daar zo verdrietig over .
Dat ik nu op uw site een nieuwe ga bestellen en door u wil laten tekenen. Wat zal ze daar blij van worden .

PS Paul ik (als moeder) vindt uw boeken ook heel erg leuk om uit voor te lezen.Beheerder:

yes Veel plezier met ( voor)lezen!

project voor school

15 december 2014


hallo 

ik heb een project voor taal en ik hou hem over jou dus kan ik een samengevatte informatie krijgen over jouBeheerder:

Klik op de starpagina va onze website  op 'Over Paul'. Daar vind je alle info. yes

gaatjeniksaan

15 december 2014 u boeken zijn grapig :DDDDDyes
Ga zo door -.- :D ;-}wink

j van |Rooij

14 december 2014


Hallo Paul

Heel hartelijk bedankt voor de hele fijne middag

groetje Kaï en Jacqueline van RooijBeheerder:

smiley

Willie Peters

14 december 2014


Hoi Paul,

Wij het Kaatsheuvels VolksToneel zijn van plan om in het najaar van 2015 een toneelstuk op de planken te brengen over de "Bende van de Witte Veer". Ik zag dat jij een boek aan het schrijven bent over de bende. Kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen? Over en weer kunnen we dan wellicht wat bekendheid geven aan deze bende. Ons toneelstuk is geschreven door Marja van Trier, een bekende in het theaterwereldje en grote kennis over o.a de bende van de witte veer. Indien je wellicht ook kansen ziet dan kun je me mailen op williepeters@home.nl. Onze website is www.kaatsheuvelsvolkstoneel.nl. 

Groetend,

Willie Peters
Kaatsheuvels VolksToneelkBeheerder:

Het boek dat Paul van Loon aan het schrijven is, gaat over iets heel anders, dus wij vermoeden dat daar voor Paul geen reden voor samenwerking ligt. Maar wij kunnen u verder niet helpen, voor dit soort verzoeken moet u bij uitgeveerij Leopold in Amsterdam zijn.

Maya Yaran

12 december 2014


Beste Paul van Loon, Ik vind uw boek Ravelijn echt heel erg leuk. Ik vroeg me af of u nog deel 2 van Ravelijn gaat maken? En ik vroeg me ook af hoe u aan het idee bent gekomen om het verhaal Ravelijn te kunnen schrijven? Want ik hou ook van dit soort boeken en ik zou ook graag zelf zo'n boek willen schrijven. Maar ik heb nooit leuke ideeën voor een boek. P.S: zou u er alsjeblieft over na willen denken om deel 2 van Ravelijn te schrijven? Groetjes Maya Yaran.Beheerder:

Paul van Loon heeft Raveleijn samen met de Eftweleing bedacht. En nu denkt hij al een hele poos na over een tweede deel. smiley

Maya Yaran

12 december 2014


Beste Paul van Loon, Ik vind uw boek Ravelijn echt heel erg leuk. Ik vroeg me af of u nog deel 2 van Ravelijn gaat maken? En ik vroeg me ook af hoe u aan het idee bent gekomen om het verhaal Ravelijn te kunnen schrijven? Want ik hou ook van dit soort boeken en ik zou ook graag zelf zo'n boek willen schrijven. Maar ik heb nooit leuke ideeën voor een boek. P.S: zou u er alsjeblieft over na willen denken om deel 2 van Ravelijn te schrijven? Groetjes Maya Yaran.

groep 4 dr. aletta jacobsschool

12 december 2014


dankuwel voor alle leuke boeken.
juf leest ze allemaal voor.
uw boeken zijn erg mooi.
wij houden van Dolfje en uw boeken.
we wensen u een fijne kerst en hopen dat u volgend jaar weer een boek schrijft.
groetjes van Amira en Firdauos groep 4
dr. Aletta Jacobs schoolBeheerder:

Wij wensen jullie ook een fijne kerst en veel leesplezier, namens Paul!smiley

Meer pagina's

<< Pag. 1, 2, 3, 4 ... 373 >>