Schrijf een bericht naar Paul

Bekijk de berichtjes in het gastenboek van Paul van Loon

Paul van Loon schrijft zelf geen berichten in het gastenboek.

Wil je zelf een berichtje achterlaten voor Paul van Loon? Dat kan!

Klik dan op de button hieronder


jurre

18 augustus 2014


Lieve paul van loon.Ik vind jouw boeken echt coolcool! Maar wil je een boek bij mijn huis komen schrijven? Hier krijg je mijn adres: .... Etten-Leur. Ik zou het leuk vindensmiley. Denk er maar er over. Groetjes jurre.Beheerder:

Leuk idee van jou, Jurre. Maar Paul van Loon heeft het veel te druk om ergens anders een boek te gaan schrijven. Misschien moet jij het zelf eens proberen bij jou thuis?  Groetjes wink

amy van grinsven

17 augustus 2014


hoi dolfje weerwolfje,
is meermonster ook een boek,
 Beheerder:

Ja en het verschijnt op 16 september smiley

Mirjam

16 augustus 2014


Ik kwam vorige week op een rommelmarkt de griezelbus 2 tegen en heb deze meteen meegenomen. Ik las vroeger zoveel Paul van Loon boeken en ben nu bezig mijn griezelbus serie weer compleet te krijgen. Ik ben nu 23 jaar, maar herinner mij bijna alle verhalen nog (vooral de benenknager onder het bed). Ben blij om te zien dat de boeken nu nog steeds erg populair zijn en mijn nichtje van 4 jaar is dol op Raveleijn. Dus heel erg bedankt voor de geweldige jeugdboeken, waardoor ik nu verslaafd ben aan horror. Voor mij zul je altijd de beste schrijver van jeugdboeken zijn :)Beheerder:

Fijn en bedankt namens Paul! yes

Joris Rippen

15 augustus 2014


Hey Hallo DOLFJEWEERWOLFJE Ik Ben Met Mijn Vader Naar BERLIJN Gegaan Met De Treinen En Het Was Heel Erg Leuk En Ook Heel Erg MooiEn Ik Ben Nog In De Zendmast Geweest Met De HI-speed ELEVATOR En Ik Ging Ook Nog Een Sovenaier Kopen In BERLIN En We Waren In Het INTERCITY-HOTEL In BERLIN BRANDENBURG-AIRPOORT En Het Was Heel Erg Leuk Heel Veel Groeten Van Frans Rippen & Van Joris Rippen & Van DOLFJEWEERWOLFJE & Van NOURAWEERWOLFJE ( PS En Waneer Komt De Nieuwste Tijdschrift Van DOLFJEWEERWOLFJE?) XXX Joris Rippen.
smileylaughcoolheartsmileyBeheerder:

Het nieuwe tijdschrift van Dolfje Weerwolfje verschijnt in september. yes

Stan Smids

14 augustus 2014


Wrow, oeps... Nog een vraagje... Voor mijn verjaardag heb ik weerwolvenfeest gekregen, maar er zat helaas geen cd bij?! Klopt dat? Ik dacht dat er een cd bij zou zitten... Kan ik die evt. Ergens bestellen?

wrowwwww-groetjes StanBeheerder:

De cd zat alleen bij de eerste tien herdrukken van het boek. De cd is al enkele jaren niet meer verkrijgbaar. Maar de liedjes kun je nu hier beluisteren: http://dolfjeweerwolfje.kinderboekenmeer.nl/muziek/  yes

Stan Smids

14 augustus 2014


Beste Paul van Loon, 
ik ben een grote fan van je! Ik heb al 7 of 8 boeken van Dolfje. Hier heb ik een vraag over. 
Ik kan nergens de juiste volgorde van de titels vinden, zou je die naar mij kunnen mailen? Het e-mailadres van mijn moeder is: mirjambakker22@hotmail.com

groetjes Stan Smids Beheerder:

Beste Stan, Paul van Loon verstuurt nooit emails. Maar de volgorde van de boeken kun je voor in de boeken lezen, op de pagina waar alle titels vermeld staan. Groetjes.

anita

14 augustus 2014


Tijdens de vakantie een afgeschreven boek van griezelbus 0 gekocht. En mijn dochter genoot van het voorlezen. Puur ook omdat ze het pesten erkend. Helaas zijn wij geen rijk gezin meer. Om de hele serie te kopenzal niet lukken. Maar ik moest u een compliment geven van mijn dochter. BEDANKT PAUL!!!!Beheerder:

Fijn dat jullie genoten hebben van dit boek van Paul. Misschien is de bieb een optie? Voor kinderen tot 18 is het lidmaatschap gratis! En daar hebben ze alle Griezelbussen!yes

Joey roodenburg

11 augustus 2014


He paul van loon 
wilt u asje asje asje asje asje asjeblieft een lezing geven op de kleine keizer ldu?
mijn hele klas is gek van u! Ik ben ook een boek aan het schrijven. Met de hele klas!

 Beheerder:

Wat fijn dat jouw klas zo dol is op de boeken van Paul, Joey. Er zijn honderden andere klassen die Paul ook graag voor een lezing willen. Maar Paul geeft geen lezingen op scholen. Hij geeft muzikale lezeingen met zijn band in theaters. Daar kan iedereen naar hem gaan kijken en luisteren.

Heel veel succes met jouw eigen boek! yes

iris

10 augustus 2014


lieve paul van loon. ik wil iets vragen.hoe bent u op het idee gekomen om de boeken dolfje weerwolfje te schrijven? groeten irisBeheerder:

Klik op de homepage op Dolfje Weerwolfje. Daar lees je hoe Dolfje in Pauls hoofd terecht kwam. smiley

Of klik hier: http://www.paulvanloon.nl/site/postit_volledigetekst.php?id=18&huidig_thema=1

Rianne

9 augustus 2014


Hallo, Ik heb even een vraag. Ik kan 2 exemplaren kopen van het Griezelgenootschap. Voor welke leeftijd is deze reeks geschikt?
Het betreft de boeken: griezellige gasten & Griezellige verzen 1.
Ik kan deze niet terug vinden in de verschenen boeken van dhr van Loon

alvast bedanktBeheerder:

De boeken van het Griezelgenootschap zijn bedoeld voor lezers vanaf ongeveer 9 jaar. Ze staan niet in de lijst van boeken van Paul omdat ze al lang niet meer verkrijgbaar zijn. smiley

Meer pagina's

<< Pag. 1, 2, 3, 4 ... 335 >>